Migratie

MigratieOffice 365  maakt werken makkelijk en is er voor iedereen: van starter tot multinational. Een schaalbare oplossing binnen handbereik. Beslissen om te migreren naar Microsoft Office 365 doet u echter niet zomaar. Graag nemen we met u de tijd om met u alle opties van Office 365 grondig te doorlopen. We houden daarbij steeds rekening met uw specifieke IT-infrastructuur en het huidige licentiemodel.

De impact van de migratie van uw huidige model naar Microsoft Office 365 is afhankelijk van een mix van factoren, waaronder:

  • Welke onderdelen gaat u migreren? Alleen e-mail en agenda’s of ook documenten en Office?
  • Wilt u bestaande e-mail en documenten ook migreren of begint u met een volledig nieuwe omgeving?
  • Voldoet uw IT-infrastructuur aan de eisen voor het gebruik van Microsoft Office 365 of is er nog een aanpassing nodig?

Migratieprojecten worden uitgevoerd in verschillende fases zodat risico’s beperkt worden, impact op de eindgebruikers minimaal is (downtime) en projecten (kosten en planning) op gecontroleerde wijze uitgevoerd worden.

Dankzij jarenlange ervaring weten we dat het raadzaam is op voorhand het traject goed samen te overlopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. IT-Care staat garant voor een volledige migratieservice van gelijk welke mailserver naar Office 365, met inbegrip van e-mails, contacten, agenda, public folders enz. met minimale downtime voor de gebruikers. Samen met u zorgen onze Office 365 experts voor een naadloze overgang. Onze zelf ontwikkelde tools zorgen bovendien voor een aanzienlijke tijdswinst bij de migratie.

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!