Opleiding

Welke opleidingen bieden we aan?

SharePoint Online

SharePoint Online

Met SharePoint Online heeft u de mogelijkheid documenten centraal 'in the cloud' op te slaan, te bewerken en beschikbaar te maken voor uw medewerkers, partners, klanten, ...

Taal: NL, EN en FR - Duur: 3 uur

Opleiding Skype for Business

Skype for Business

Skype biedt talrijke tools zoals video- of audioconferentie, het delen van applicaties, het organiseren van vergaderingen, ... om de communicatie tussen collega's en klanten te optimaliseren en te stroomlijnen.

Taal: NL, EN en FR - Duur: 2 uur

Opleiding OneNote

OneNote

Met OneNote breng je alle losse nota's samen in een digitaal notitieblok dat makkelijk gedeeld kan worden met collega's en bovendien eenvoudig te raadplegen is vanaf PC, smartphone en tablet.

Taal: NL, EN en FR - Duur: 2 uur

Opleiding OneDrive for Business

OneDrive for Business

Niet langer worstelen met verschillende USB-sticks. Met OneDrive for Business worden documenten bewaard 'in the cloud' zodat je gelijk waar ter wereld jouw data kan raadplegen, bewerken en delen.

Taal: NL, EN en FR - Duur: 3 uur

Opleiding Office 365 Admin

Office 365 admin

Office 365 brengt verschillende Microsoft samenwerkingsprogramma's samen als een cloud dienst. Deze is flexibel en biedt heel wat mogelijkheden. Het is belangrijk om deze mogelijkheden optimaal te benutten.

Taal: NL, EN en FR - Duur: 3 uur

Opleiding Outlook (Exchange)

Outlook (Exchange)

Outlook wordt niet alleen gebruikt om e-mails te lezen en te versturen, maar ook voor het beheren van uw agenda, uw taken en uw contactpersonen. Bovendien consulteert u ze waar en wanneer u maar wilt.

Taal: NL, EN en FR - Duur: 3 uur

Opleiding Yammer

Yammer

Yammer is een sociaal netwerk dat je binnen de bedrijfsmuren kan gebruiken om de communicatie tussen de medewerkers te bevorderen: kennisdeling, verspreiding van expertise, hogere productiviteit, ...

Taal: NL, EN en FR - Duur: 2 uur

 

Klik op de product logo's om een Quick Start Guide te downloaden.

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!