Support

MailC@re all-in beheer van uw Office 365 mailbox, OneDrive for Business, … 

 

SupportDe dienstverlening MailC@re omvat een waaier aan hulpmiddelen voor uw e-mailsysteem. Vergeten uw medewerkers wel eens hun paswoord, werd het paswoord niet tijdig gewijzigd waardoor het vervallen is of wenst men hulp bij het correct instellen van een out-of-office of e-mailhandtekening? Wordt er hulp gevraagd bij het instellen van de e-mailaccount of agenda op de tablet of smartphone? IT-Care heeft de perfecte oplossing: MailC@re.

MailC@re bestaat uit een gebruiksvriendelijke tool, die kan aangevuld worden met een waaier aan diensten. De tool wordt periodiek aangevuld met nieuwe functionaliteiten.

MailC@re omvat een abonnement per Microsoft Officie 365 licentie per maand, start aan € 2,00 (excl. btw) en bestaat uit 3 versies.

 


1. Gebruiksvriendelijke webbased tool: MailC@re Basic

Een eerste mogelijkheid bij MailC@re is het huren van een gebruiksvriendelijke tool. Het voordeel hiervan is dat u zelf de Office 365 account en mailboxen kan beheren en bepaalde taken kan automatiseren. Dit bespaart u veel extra werk en tijd. De tool stelt u als IT-beheerder in staat om:

  • Repetitieve taken te automatiseren
  • Te rapporteren en te personaliseren
  • Paswoorden van medewerkers zelf te resetten met een zelf gekozen paswoord
  • De mail die verstuurd wordt bij het resetten van het paswoord te personaliseren
  • Te automappen
  • "send as" toe te passen bij full mailbox access
  • Een "out of office" in te stellen bij uw medewerkers (bvb. aan de hand van templates)

 


logo MailCare2. Gebruiksvriendelijke webbased  tool + admin support: MailC@re Admin Support

Omvat ook de webbased tool zoals hierboven beschreven maar wordt aangevuld met “second level“ support voor de IT-beheerder.

U geniet als IT-beheerder dus ook van administrator support van onze Prevention Desk met IT-experten. Krijgt u van de uw medewerkers een vraag waar u extra hulp bij wenst dan zullen onze specialisten u bijstaan met raad en daad.

 

 

3. Volledige end-user support voor al uw gebruikers op Microsoft Office 365: MailC@re Full

Indien u geen eigen IT-dienst heeft of u wil de volledige Office 365 support uitbesteden om zich op andere zaken te kunnen focussen, dan genieten uw medewerkers onbeperkte support met MailC@re Full op hun Office 365 en dit tegen een lage vaste prijs per maand per licentie. Uw medewerkers nemen rechtstreeks contact op met de IT-Care Prevention Desk voor bijstand. U ontvangt geen onverwachte IT-support facturen meer en u kan perfect uw support kost budgetteren.

De inbegrepen support is heel uitgebreid. Zo behandelen onze gecertificeerde medewerkers alle vragen over e-mail in het algemeen, (al dan niet gedeeld) agendabeheer, contactpersonen, synchronisatie met smartphone of tablet, …

Wat mobiele toestellen betreft (smartphone en tablet), gaat IT-Care nog een stap verder! Uw medewerkers genieten dezelfde ongelimiteerde support op hun mailbox en daarbovenop helpen wij hen ook met de initiële configuratie van de mailbox op het toestel.

 

4. MailC@re opties

MailC@re kan uitgebreid worden met enkele zelf ontwikkelde tools.

Optie 1 is een tool om handtekeningen in te stellen en gelijk te stellen bij alle medewerkers van uw bedrijf. Dit kan zowel een tekst als een reclamebanner/afbeelding zijn. U kan de tekst zelf typen, maar ook automatisch de naam, functie, e-mailadres, enz. van uw medewerkers laten genereren onderaan hun mails. Bovendien kan er bijvoorbeeld per afdeling met een andere variant van de handtekening gewerkt worden. Kies naar hartelust de kleurenschema's, lettertypes, ... zodat de handtekening volledig in lijn ligt met uw eigen huisstijl.

Optie 2 is een tool die een automatische e-mail verstuurt naar alle medewerkers waarvan hun paswoord vervalt binnen 15 dagen. De gebruiker krijgt een melding en kan meteen op een link klikken om het paswoord te veranderen. Vernieuwt hij/zij het paswoord niet, dan wordt diezelfde mail dagelijks verstuurd zodat er tijdig actie kan ondernomen worden door uw medewerkers. Voortaan geen gedoe meer met verlopen paswoorden. Via deze tool wordt iedereen tijdig verwittigd. Vooral handig voor smartphone gebruikers, die geen pop-up melding krijgen zoals pc-gebruikers.

Onze Office 365

Probeer het hier gratis!

Probeer Office 365!